У чому переваги металочерепиці

By 0
2076
У чому переваги металочерепиці

Завдяки відмінному співвідношенню ціни і якості металочерепиця отримала широке поширення на сучасному ринку будівельних матеріалів. Цей покрівельний матеріал виготовляється з оцинкованої листової сталі, на яку наноситься полімерне покриття, реалістично імітує натуральну черепицю.

Завдяки такій структурі досягається поєднання естетичного зовнішнього вигляду з надійністю і довговічністю покрівельного покриття. Ціна металочерепиці залежить від технічних характеристик металу і виду полімеру, використовуваного при її виготовленні.

Особливості виробництва і структура матеріалу

Металочерепиця виготовляється з листів холодної прокатки сталі товщиною не менше 0,5 мм в кілька етапів. Для її виробництва виконуються такі маніпуляції:

  • металеві листи піддаються антикорозійного обробці;
  • потім на них наноситься шар грунтовки;
  • виконується сушка при певній температурі;
  • на охолоджену поверхню наноситься полімерне покриття;
  • готовий виріб остаточно висушується.

Профілювання листів виконується на спеціальному обладнанні. Висока якість виробу забезпечується дотриманням всіх технологічних тонкощів виробничого процесу. В якості покрівельного покриття цей матеріал широко використовується при будівництві житлових і громадських будівель. Структура металочерепиці показана на наступному малюнку:

Преимущества использования

Металочерепиця значно міцніше і легше шиферу, в 10 разів менше вагою, ніж матеріал на керамічній основі. Вона має наступні експлуатаційними перевагам:

  • Простотою монтажу і виконання ремонту. Невелика вага матеріалу дає можливість не залучати до установки бригаду найманих робітників і оплачувати їхню працю.
  • Можливістю застосування в будь-якій кліматичній зоні. Матеріал зберігає робочі характеристики в діапазоні від -50 до +70 градусів за Цельсієм.
  • Пожежною безпекою.
  • Металочерепиця не підтримує процесу горіння.
  • Стійкість до впливу ультрафіолетового випромінювання. Покриття не вигорає при яскравому сонячному світлі.
  • Різноманітністю форм і колірної гами. Це дозволяє втілити в життя найсміливіші дизайнерські проекти і вписатися в будь-який архітектурний стиль.
  • Тривалим терміном служби.
  • Період експлуатації матеріалу без втрати технічних характеристик доходить до півстоліття.

Великою перевагою металочерепиці є можливість її укладання на старе покрівельне покриття, не виконуючи його демонтажу. Воно ще послужить до якості додаткового гідроізоляційного шару.

Металочерепиця в Києві пропонується від провідних виробників цього виду продукції. Відсутність розвитку корозійних процесів гарантується протягом 50 років, 20-річний термін гарантії надається на збереження в незмінному вигляді колірного розфарбовування вироби.
При своєчасному обслуговуванні дахове покриття прослужить своїм господарям досить тривалий час.

Де купити металочерепицю

Купити металочерепицю в Києві за вигідною ціною можна в нашій компанії. Досвідчені менеджери допоможуть визначитися з видом товару, сформувати замовлення з урахуванням фінансових можливостей клієнта. Продукція належної якості в стислі терміни буде доставлена ​​за вказаною адресою. Ми намагаємося враховувати всі вимоги наших покупців.

Для постійних клієнтів та оптових замовників існує система накопичувальних бонусів і знижок. Вартість металочерепиці в Україні цілком доступна, при цьому можна не сумніватися у високій якості і надійності пропонованої продукції. Вона доставляється безпосередньо з заводу – виробника і забезпечується сертифікатом якості.